Sparta Petegem goed vertegenwoordigd op lijst sp.a

Gisterenavond vond de stadsderby KFC Sparta Petegem- KMSK Deinze plaats. Sp.a vond dit de uitgelezen kans om twee nieuwe namen bekend te maken voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. De beide nieuwkomers zijn immers allebei erg actief binnen de voetbalwereld.

Eerder maakte de partij al bekend dat ze kiest voor een vrouwelijke lijsttrekker en lijstduwer, met respectievelijk Freija Dhondt en Josiane Claerhout. Gemeenteraadslid Willy Bekaert krijgt de tweede plaats op de lijst.
Daarnaast beloofde sp.a uit te pakken met een sterk vernieuwde en verjongde lijst. Giovanni De Groote (20 jaar) kreeg als jongste bestuurslid van de partij een mooie negende plaats op de sp.a-lijst. “sp.a investeert al geruime tijd in jonge mensen en daar ben ik bijzonder blij om. Deinze is een echte scholenstad, een jeugdige stad dus, en toch is daar nog te weinig van te zien. Ik wil me vooral inzetten voor een bruisend Deinze met een jong hart”, zegt De Groote. Giovanni studeert politieke wetenschappen aan de Universiteit van Gent en voetbalt in zijn vrije tijd bij de beloften van Sparta Petegem.

Op de tiende plaats vinden we Guy Kints die ook al zijn pluimen heeft verdiend binnen Sparta Petegem. Hij is niet alleen trouwe supporter van de vierdeklasser, maar hij maakt ook al jaren enthousiast deel uit van de Raad van Bestuur van de voetbalclub. Sport ligt hem dan ook na aan het hart. “Het is belangrijk dat het volgende stadsbestuur blijft investeren in sport. Niet alleen het vernieuwen van de sportinfrastructuur is belangrijk, ook het onderhoud is van even groot belang!”, aldus Kints.

De beide nieuwe kandidaten hebben bewust voor sp.a geopteerd omdat deze partij, als enige, ook echt voor vernieuwing en verandering staat.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...