Sneukelfietstocht op zondag 5 augustus 2012: Leerzewegels en Jan Filliersroute Fietsen… sneukelen… en een GPS te winnen!

Radio Tequila organiseert al voor de 9e keer een sneukelfietstocht: op zondag 5 augustus wordt “de Leerzewegels en Jan Filliersroute” gereden. De vorige edities waren heel succesvol, en daarom is het best dat je op voorhand inschrijft.

De sneukelfietstocht gaat over 3 verschillende afstanden: ongeveer 20 km, ongeveer 40 km en ongeveer 50 km. De prijzen worden democratisch gehouden: 6,00 euro, 7,00 euro en 8,00 euro. Kinderen jonger dan 1 jaar kunnen gratis mee en kinderen tussen 1 en 13 jaar betalen slechts 5,00 euro.
Zoals gewoonlijk kan de Leerzewegels en Jan Filliersroute rekenen op heel wat steun van plaatselijke handelaars en merknamen. Stopplaatsen zijn er bij Dranken Allaert in Machelen, Hoeve Van Laere in Lozer (waar het varkensras Duroc d’Olives gekweekt wordt), een school in Nazareth, Ronny’s en Garage Beerlandt in Astene. Op de langste route is er nog een extra stopplaats in Bachte-Maria-Leerne. Op elke stopplaats wordt er een hapje en een drankje voorzien. De fietser kan oa proeven van Breydelham, Filliers, Augustyn, Sint-Canarus en een product van Beckers.

Verder werken bakkerij Raes uit Kruishoutem mee, net als Dosschemills, bakkerij Alain uit Machelen, frituur ’t Buikske Vol uit Wortegem, Water-Link, MIK en Delimel. Honger en dorst zullen de fietsers dus zeker niet hebben.
Garage Beerlandt doet zelfs een extraatje, want wie het deelnemingsformulier volledig invult, kan een GPS-toestel winnen!
Kortom: de 9e sneukelfietstocht biedt heel veel. De start- en eindplaats bevindt zich bij de studio’s van Radio Tequila: Bredestraat 107, Deinze. Inschrijven kan via www.radiotequila.be en via bakkerij Alain uit Machelen. Meer informatie kan je krijgen via het emailadres [email protected].

Inschrijven op voorhand is natuurlijk het best. Op de dag zelf kan ook nog ingeschreven worden, maar het maximumaantal ligt dit jaar op 1000 deelnemers.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...