“Feest op de markt” in Deinze

De vernieuwing van de markt is een feit, dat deze mag gezien zijn weten we allemaal. Op zaterdag 1 en zondag 2 september wordt ‘onze’ markt feestelijk ingewijd. Reeds vele jaren had Deinze het imago gekregen van oubollige stad, met deze nieuwe markt wordt het tegendeel bewezen. De wekelijkse woensdag markt is daar reeds het beste bewijs van.

Op zaterdag 1 september wordt de volledige lengte van de markt benut. Kinderanimatie, straattheater, muziek en kunst komen aan bod. De presentatie van de verschillende muziekgroepen zal gebeuren door Hilde De Baerdemaeker.

Op zondag 2 september wordt er een artisanale markt georganiseerd langs de Leiedam (Sint-Poppoplein) met een voordracht van onze stadsdichter. Rond de middag gaan er 2 aperitief concerten door. s’namiddags is er een modeshow.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...