GroenRood laat kinderen Deinze kleuren!

Thomas Parmentier: “Gezinnen en kinderen staan centraal in ons verkiezingsprogramma. Wij willen dat Deinze een stad is waar gezinnen zich goed voelen en kinderen alle kansen krijgen. Kinderen groeien op tot jongeren en actieve burgers, zij zijn onze toekomst en kunnen ons inspireren.”

Laura Baets:” Wij willen daarom de kinderen de kans geven om mee te denken over de toekomst van Deinze. Zij mogen nog niet stemmen, maar voor ons kunnen zij wel al hun wens kenbaar maken.”

Jasper Van Herzeele: “De komende dagen ontvangen alle inwoners een raamaffiche met een kleurkaart. Kinderen kunnen deze affiche inkleuren en hun wens kenbaar maken door de affiche voor het raam te hangen.”

Ruben Bouckaert: “De GroenRood-kandidaten zullen vanaf 20 augustus op pad gaan door Deinze op zoek naar de mooist gekleurde tekening en de mooiste wensen. Met de goedkeuring van de ouders zal de mooiste tekening gebruikt worden in de campagne van GroenRood”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...