Vanavond op Parkies Deinze 8/8


Boogie Boy. Het had geen haar gescheeld of Vlaanderen was Boogie Boy kwijt geweest. Een optreden over de grote plas samen met zijn zoon Nathan leidde bijna tot eeuwige roem bij de Amerikaanse versie van ‘Idool’. Maar zover kwam het dus gelukkig niet. Boogie Boy blijft gewoon wie hij altijd al was. Het altijd zwetende podiumbeest dat zweert bij Ray Charles & Co en zo het afwijkende spiegelbeeld vormt van Paul Ambach. Al enkele jaren vaste klant op PALM PARKIES. Dus ook dit jaar mocht hij niet ontbreken! Schrijf het nu al maar op. Want geen podium is voor hem te klein of te min.
Info: www.parkies.net

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...