Deinze zoekt kandidaten voor “De slimste gemeente van Vlaanderen”

Op vrijdag 12 oktober organiseert de Gezinsbond van Deinze haar “Quiz van ’t stad”. Deze gezellige, ludieke quiz over van alles en nog wat, is reeds aan een zevende editie toe. Er wordt gespeeld met ploegen van 5 personen, met minimum één inwoner van Deinze. Inschrijven kan tot 5 oktober bij Koen Van De Putte (09/380.24.61) of Carlos vanden Abeele (09/3860.06.28).

Ondertussen kreeg het stadsbestuur de vraag om mee te dingen naar de “Slimste gemeente van Vlaanderen”. De “Quiz van ’t Stad” lijkt een unieke kans om twee kandidaten (een man en een vrouw uit Deinze) te selecteren. Het is de bedoeling om uit de top 3 een man en een vrouw te vinden; de ploeg die eerste wordt, mag iemand afvaardigen, vervolgens kiest de tweede ploeg iemand van het andere geslacht om deel te nemen aan de schiftingswedstrijd van de “Slimste gemeente van Vlaanderen”. Op 2 december vindt de preselectie plaats. De 80 ploegen die als beste uit die preselectie komen, gaan door naar de opnames van het Woestijnvisprogramma begin 2013. Dan weten we ook of we voor Deinze als “slimste gemeente van Vlaanderen” kunnen supporteren.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...