Rotary Club Deinze, het stadsbestuur van Deinze en School Zonder Pesten vzw slaan de handen in elkaar

Pesten is voor veel kinderen een pijnlijke kwelling. School Zonder Pesten vzw is ervan overtuigd dat je dit probleem bij de wortel moet aanpakken. Preventie op jonge leeftijd is meer dan zinvol. Met de schoolvoorstelling ‘Victor en zijn Goedgevoel Machine’ bezoekt de School Zonder Pesten vzw basisscholen in heel België. Victor gaat samen met de kinderen op zoek naar ‘groene’ en ‘rode’ gedragingen of naar aanvaardbaar en onaanvaardbaar gedrag, zoals pesten.

Rotary Club Deinze en het stadsbestuur van Deinze scharen zich volledig achter het doel van School Zonder Pesten vzw en geven de basisscholen voor het tweede schooljaar op rij een duwtje in de rug.

Op maandag 24 september werd het startschot gegeven met een voorstelling in de Brieltuin in Petegem. Na deze voorstelling schreven de aanwezige scholen in voor een uniek gratis aanbod. Begin 2013 kunnen alle kinderen uit het eerste leerjaar genieten van een gratis voorstelling én elke school krijgt daarbovenop de Grote Groene Victormap en de Victor Handpop.

Door deze samenwerking worden de scholen gemotiveerd om samen met de kinderen aan de slag te gaan met dit waardevolle preventieproject.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...