Academiejaar 2012-2013 SASK is gestart

Het academiejaar 2012/2013 in de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten van Deinze is van start gegaan. Nog voor alle studenten op kruissnelheid komen in de diverse kunstateliers maken we graag melding dat er nog ruimte is voor aanstormend artistiek talent. We ontvangen jou graag in onze kinder-,jeugd- en volwassenateliers waar een professionele begeleiding jou wegwijs maakt in de wondere wereld der kunsten.

Naast de uitvoerende ateliers schilderkunst, beeldhouwkunst, digitale vormgeving, tekenen, grafiek, keramiek,… kan je bij ons ook terecht voor lessen kunstgeschiedenis en uiterst boeiende studiereizen in binnen-en buitenland.

Contacteer gerust ons secretariaat voor meer informatie op volgende momenten:
Woensdag 13u-19u, donderdag 16u-21u30, vrijdag 15u30-21u30, zaterdag 8u30-12u30.
Tel. 09-3819645, www.tekenacademiedeinze.be, [email protected]

Meer info: Stedelijke Academie voor Schone Kunsten, Guido Gezellelaan 55, 9800 Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...