TranceFUSION: ENTER THE GAME ZONE

Op 20 oktober kan je genieten van een kleurrijk en spetterend feest in de Brielpoort

TranceFUSION, dé party van het jaar in de Brielpoort wordt weer een knaller van formaat. Met DJ-sets van onder andere Raving George en Yves V worden de bezoekers terug verwend. TranceFUSION is een totaalpakket met voor ieder wat wils.
Scouts en Gidsen Deinze organiseren dit jaar de 47e editie van het Scouts-en Gidsenbal, en de 15e editie van het succesformat TranceFUSION. Op 20 oktober worden jong en oud terug uitgenodigd voor een heerlijke feestnacht. Ook dit jaar mikt de organisatie op een goede 8000 feestgangers uit Deinze en ver daarbuiten.

TOP-DJ’s met internationale bekendheid

TranceFUSION bracht al heel wat internationale DJ’s naar Deinze. In 2008 zorgde Green Velvet voor een fantastische feestnacht. Een jaar later passeerden niemand minder dan Ida Engberg en Dave Spoon de revue. Vorig jaar stond niemand minder dan Monica Electronica op de affiche. Dit jaar nodigt TranceFUSION met trots Raving George en Yves V uit om achter de draaitafels te staan. Twee DJ’s met internationale bekendheid én veel talent om iedereen aan het dansen te krijgen.

ENTER THE GAME ZONE

TranceFUSION staat dit jaar helemaal in het teken van THE GAME ZONE. Na thema’s als ‘Industrial Space’, ‘Geometric World’ ‘Winter-Wonderland’ & ‘Waterworld’ wordt de Brielpoort Area dit jaar omgedoopt tot een Game-Zone. Er wordt zoals altijd heel wat aandacht besteed aan de decoratie. De inkleding zorgt voor een sfeer die elke bezoeker bedwelmd.

Ieder z’n FUSION

TranceFUSION heeft elke bezoeker enkel het beste te bieden. Via de ‘Central Square’ kan je vlot alle zalen bereiken. Brielpoort, ‘Hall 1’, staat voor progressive, trance, house en dance muziek, gebracht door internationale en nationale TOP-DJ’s. Hall 2, een heuse danstent, verwelkomt iedereen met dance, pop, rock, rnb, en partymuziek, de hele nacht. In Hall 3 tenslotte, worden de VIP’s ontvangen met een uitgebreid assortiment hapjes, champagne en een ontspannen lounge-sfeer. TranceFUSION is een exclusieve belevenis voor iedereen. Een crew van meer dan 300 medewerkers zorgt ervoor dat elke bezoeker het beste uit TranceFUSION kan halen .

TranceFUSION heeft de vele troeven in handen om haar positie als grootste fuif in Deinze en omstreken te handhaven. Jongeren van Deinze en ver daarbuiten worden uitgenodigd voor een fantastische nacht waarover nog lang nagepraat wordt.
Op www.trancefusion.be kan je terecht voor meer informatie, gratis tickets, VIP-tickets en vele extra’s. (TF)

GESCHIEDENIS van TranceFUSION

Waar het 47 jaar geleden begon…

TranceFUSION legde reeds een hele weg af om tot het evenement te komen waar het nu voor staat. De eerste editie dateert al van 47 jaar geleden, toen enkele oud-scouts de handen in elkaar sloegen om het eerste Scoutsbal te organiseren. Toen vonden maar liefst 486 bezoekers hun weg naar Feestzaal D’Hulhaege.

Drie jaar later verhuisde het Scoutsbal naar VTI Deinze waar men meer dan 1000 feestgangers verwelkomde. Jaar na jaar bleef het Scoutsbal een success. In 1985 werd voor het eerst gewerkt met 2 zalen en overschreed men de kaap van 2000 bezoekers. Gezien het stijgende bezoekersaantal werd de Brielpoort gekozen als geschikte locatie met mogelijkheid om ook extra grote tenten op te slaan.

Doorheen de jaren zoekt het Feestcomité steeds naar nieuwe formules voor elk doelpubliek. In 1998 werd een volledig nieuw concept uitgewerkt: TranceFUSION. Al 15 jaar lang staat Trancefusion aan de top. Sinds het overdonderende succes van de eerste editie blijft het bezoekersaantal elk jaar opnieuw stijgen. Meer dan 8000 feestgangers vinden ondertussen de weg naar de Brielpoort in Deinze. In 2008 werd de eerste internationale DJ aan de affiche toegevoegd: Green Velvet. Hij zorgde voor een fantastische feestnacht. Het jaar erna passeerden top-Dj’s als Ida Engberg, Dave Spoon, Freemasons, Monica Electronica en Mike Foyle. TranceFUSION blijft een mega-event in Deinze en omstreken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...