Zesde Humorfestival DeinzeLacht

Een organisatie van de Toneelgroep Vooruit en vtbKultuur Deinze in samenwerking met de Cultuurdienst van de Stad Deinze, was eens te meer een overdonderend succes: 300 abonnementen en 177 kaarten werden verkocht.

DeinzeLacht is een ijzersterk concept gebleken dat niet meer weg te denken is uit het culturele landschap in Deinze.
“Gedurende het voorbije jaar hebben we opnieuw een dertigtal humoristische voorstellingen bekeken en geëvalueerd en we zijn er opnieuw in geslaagd vier voorstellingen met internationale klasse, twee zelfs met wereldklasse, vast te leggen; elke voorstelling is telkens op een andere manier humoristisch.
Er zijn opnieuw twee abonnementsformules met vaste zitplaats aan een democratische prijs: 55 euro, en voor wie geboren is na 23 februari 1983 slechts 45 euro.
De abonnementen zijn niet strikt persoonlijk, maar het jeugdabonnement is wel leeftijdsgebonden. Abonnementen kunnen besteld worden via onze website: www.deinzelacht.be

• zaterdag 17 november 2012
Gogol & Mäx (Duitsland) – Humor in concert
• zaterdag 15 december 2012
Joost Van Hyfte – Kok
• zaterdag 19 januari 2013
Okidok – Slips Inside
• zaterdag 23 februari 2013
Microband (Italië) – Strange Musice Symphony (SMS)

Wie geen toegang heeft tot het Internet, kan langs gaan bij de Cultuurdienst van de Stad Deinze (Gentpoortstraat 1, 3de verdieping) of bij het Jetaircenter Deinze (Gentstraat 41).
Vanaf 15 oktober 2012 zullen eventuele overblijvende plaatsen verkocht worden in het Jetaircenter Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 386 65 00

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...