Ambassadeur van Amerika Howard Gutman bezoekt Deinze

We weten allemaal dat Howard Gutman de ambassadeur van België ons land graag ziet, hij heeft dan ook als doel alle gemeenten en steden van België te bezoeken, 589 in totaal. Hij had nog 12 steden te gaan, na vandaag nog 11 dus. Meer info daarover kan je hier terugvinden.

Hieronder een prachtig videoverslag van het bezoek door Martin Debaerdemaeker

Ambassadeur Gutman bezoekt Deinze van Martin De Baerdemaeker.

Gisteren nog in Washington en vandaag kwam hij samen met Deinse politici met de Gentse barge aangevaren in Deinze. Met de Blue bikes werd hij getracteerd op een kleine rondrit op de markt die hem daarna tot aan het Museum van Deinze bracht. In het museum werd hij opgewacht door Titus Simoens die hem met trots zijn prachtige foto’s voorstelde.
Daarna ging het naar Filliers waar natuurlijk de nodige proevertjes niet mochten ontbreken. De dag werd afgesloten met een receptie in het kasteel van Ooidonck.

Fotoreeks van Martin De Baerdemaeker kan je hier bekijken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...