Deinze gaat opnieuw voor 6 jaar CD&V – OpenVLD+

Met het beschikbaar zijn van alle resultaten, zijn CD&V-Deinze en OpenVLD+ Deinze vanavond overeengekomen dat het bestaande bestuursakkoord zal verder gezet worden voor de legislatuur 2012-2018. Dit laten de respectievelijke lijstrekkers Jan Vermeulen en Norbert De Mey weten.

Hierbij geven ze ook te kennen dat beide partijen zich engageren om het project 2020 verder uit te voeren. Met de meerderheid van 17 zetels op 29 voelen ze zich hierin gesteund door de Deinse Kiezer.

Bovendien engageren beide partijen zich om passend in te spelen op de uitdagingen om de stad financieel gezond te leiden. De stad wil haar missie om een plaats te zijn waar het goed is om te wonen, te leven, te werken en te ondernemen waar maken.

Daarnaast wil zij oog hebben voor elke inwoner, voor elke wijk en elke deelgemeente. De meerderheid wil de stad verder op een moderne en efficiënte manier besturen. De meerderheid streeft het welzijn van al haar inwoners na. Zij zal overleg en participatie tijdens deze legislatuur hoog in het vaandel houden met respect voor het middenveld en de Deinse verenigingen en ondernemingen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...