Een hart voor Wim

Wim Yde is reeds 45 jaar inwoner van Deinze. Hij woonde lang op het Canteclaerplein in het Schave. Wim is ex-voetballer van KMSK Deinze, lid geweest van de MTC Triangle, WTC Walter Godefroot en zo veel anderen…Vorig jaar in februari werd Wim geveld door een zwaar hartinfarct. Weken zweefde hij tussen leven en dood. Maar een vechter zoals hij is, kwam hij terug, weliswaar fel verzwakt.

Niemand begreep hoe dit kon gebeuren. Wim, sportief, gezond, niet roker, geen alcohol,…Na lang revalideren kreeg Wim begin dit jaar te horen dat hij op de wachtlijst kwam te staan voor een nieuw hart. Op 30 augustus werd hij een derde keer geboren!

Deze tijd was een zware tijd voor hen, hun familie en vrienden… Daarvoor wordt een benefiet georganiseerd op zijn verjaardag! We steunen hem en zijn vriendin Isabel in een nieuwe start. Daarom is er op 1 december een groot eetfestijn in de Brielpoort van Deinze. Iedereen is welkom vanaf 18u30 om te eten. Nadien is er nog gelegenheid om een beentje te smijten of gewoon gezellig iets te drinken. Meer info zie hier.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...