GroenRood maakt eigen Leiespiegel

Net voor de gemeenteraadsverkiezingen maakt GroenRood een eigen Leiespiegel. Een ketting van mensen verbonden door de duizenden 100 euro biljetten die nodig zijn om een nieuw administratief centrum te betalen.

Peter Parmentier: “Het stadsbestuur goochelt de laatste dagen met miljoenen. De ene keer zal het nieuwe administratief centrum 22 miljoen kosten, dan is er weer sprake van 13 miljoen, maar dat blijkt dan alleen maar over de ruwbouw te gaan. De belastingbetaler is natuurlijk geïnteresseerd in de totale kostprijs. Wij berekenden even dat 22 miljoen euro minimaal een ononderbroken lijn van biljetten van 100 euro is van Deinze tot Terneuzen”

Dirk Stroobandt: “Wij hebben al meermaals aangehaald dat die 22 miljoen ruimschoots onvoldoende zal zijn. Wij blijven ervan overtuigd dat we beter een boete betalen aan de architecten dan jarenlang zwaar af te betalen voor dit megalomaan project.”

Eddy De Winter: “Tijdens onze huisbezoeken horen wij vaak dat de inwoners echt ontgoocheld zijn dat er met hun mening in dit dossier geen rekening gehouden is.”

Annick Verstraete: “Wij willen prioritair investeren in de kunstencampus, het cultureel centrum én in de renovatie van het stadhuis op de heeraangelegde Markt. Een Leiespiegel van mensen is mooi, een Leiespiegel van stenen en glas is niet nodig!”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...