Letters & Co, één jaar in Deinze

Tijdens het weekend van 27 oktober is het één jaar dat Letters & Co aanwezig is op de vernieuwde markt te Deinze. Om dit de vieren organiseren ze er dan ook een compleet feestweekend.
Waar er gedurende 3 dagen enkele toppers langskomen.

Echt - Guillaume van der StighelenDe aftrap is op vrijdagavond 26 oktober om 20h, waar Guillaume van der Stighelen langskomt om zijn boek “echt” voor te stellen. Waarom worstelt de mens zo vaak met wat ‘echt’ of ‘onechte is’.

Zaterdag 27 oktober om 10h30 en nogmaals om 11h30 is er een voorleesmoment voor de allerkleinsten uit het prentenboek “Het fantastische Muizenhuis, Sam & Julia in het theater.

In de namiddag op 14h komt Pieter Gaudesaboos langs. Pieter werkt als illustrator, vormgever en auteur en valt op door een gevarieerde en eigenzinnige stijl. Pieter zal er voorlezen en projecteren uit één van zijn koekboekjes en de kinderen maken zelf het allerkleinste kooekboekje gratis. Deze workshop is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. Dit kan via email adres op de website van Letters & Co.

Zaterdag om 18h is er een voorlees en signeersessie van Marnix Peeters met zijn recenste boek “De dag dat we Andy zijn arm afzaagden”.

Zondag 28 oktober om 11h zal Carll Cneut de dag openen met een lezing voor zowel kinderen als volwassenen. Carll is een internationale gerenomeerde illustrator en komt zijn werk en techniek toelichten.

Om 15h is Annelies Verbeke er met ondermeer haar nieuwste roman “Veronderstellingen”. Ze komt er spreken over haar oeuvre, voorleesmoment een aansluitend een signeersessie.

Vanaf de vrijdag is er ook een fototentoonstelling voor Anne-Marie Vanden Bossche. Deze gentse fotografe is gepassioneerd door reizen en mooie beelden. En komt nu ook met haar werk naar buiten. De vernissage hiervan vindt plaats tijdens het feestweekend zondag op 17h.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...