TranceFUSION start met een knaller in het begin van de avond

TranceFUSION, dé party van het jaar in de Brielpoort nu zaterdag 20 oktober, zet z’n deuren vroeg open. En wel om één reden: de knaller van dit jaar, Raving George, trekt het feest op gang van 20u30 tot 23u. En er is méér: de eerste 200 feestgangers krijgen er een exclusieve gadget bovenop!

De line-up van TranceFUSION 2012 laat je het maximale uit je avond halen. Top DJ en opkomend talent RAVING GEORGE zet het feest in van 20u30 tot 23u. TranceFUSION resident DJ ENVY zet de tunes verder tot 00u. YVES V, internationaal bekende DJ, krijgt je zeker aan het dansen van 00u tot 1u30. Cristian S, die plaatjes draait van 1u30 tot 3u is dan weer de ideale opwarmer voor de afsluiter van de avond: RED D & Saxxman.
Tickets en info vind je op www.trancefusion.be Check ook zeker de Facebookpagina voor extra’s en nieuwtjes: http://www.facebook.com/trancefusion.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...