GroenRood blikt tevreden terug op verkiezingen.

Als enige partij in Deinze heeft GroenRood haar aantal zetels kunnen behouden.

Annick Verstraete: “Wij wisten vooraf dat het moeilijk zou zijn om stand te houden. Wij moesten niet alleen rekening houden met twee nieuwe partijen (NVA en Wakker Deinze), maar moesten ook nog eens het verlies van Tony De Kimpe, medestichter van GroenRood zien op te vangen. Wij hebben als enige uittredende partij kunnen standhouden, alle andere partijen verliezen twee zetels.”

Dirk Stroobandt: “Bij onze zoektocht naar kandidaten kregen wij onmiddellijk een positief gevoel. De mensen die wij in gedachten hadden stemden snel in en hebben bovendien enthousiast meegewerkt tijdens de campagne. Wij kunnen de komende zes jaar onze ervaring inzetten in de gemeenteraad. Zowel Annick Verstraete als ikzelf zijn opnieuw verkozen. Annick wordt daarmee, na André Claeys en Jacques De Ruyck, het raadslid met de langste staat van dienst. De jongste kandidaat op onze lijst wordt meteen ook het jongste gemeenteraadslid. Laura Baets, net 18 jaar, zorgt voor de vernieuwing en verjonging van onze fractie. Wij hebben bovendien nog heel wat expertise in huis om ook vorm te geven aan het beleid van het OCMW.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...