Halloween for Kids in Deinze op 31 oktober 2012

De vakantiewerking van Deinze organiseert met Halloween for kids naar jaarlijkse gewoonte een griezelige speelnamiddag voor kinderen van 7 tot 12 jaar oud. Dit griezelfeest vindt dit jaar plaats op woensdag 31 oktober van 15 u. tot 19 u. Tussen 15 u. en 17 u. kunnen kinderen zich uitleven tijdens de verschillende workshops die worden aangeboden. Naast een workshop griezelig koken en het knutselen van lampionnen, is er ook grime en de mogelijkheid om je de benen van onder het lijf te dansen in onze griezeldiscotheek.

Om 18 u. wordt de tocht afgesloten met een griezelig verteltheater in de Brielmeersen.

Vooraf inschrijven is verplicht en kan op de jeugddienst, Mouterijdreef 22 9800 Deinze of via [email protected]. De deelnameprijs per kind bedraagt 8 euro.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...