Amerikaanse rocklegende op tournee in Deinze met vlaanderens meest authentieke comedian

Update 26/11: Afgelast, zie artikel

A joint venture of songs and comedy. Piv Huvluv – muziekfreak sinds mensenheugenis – trok zijn stoute schoenen aan en stapte resoluut op Steve Wynn af – één van zijn favoriete singersongwriters en ex-frontman van de legendarische Amerikaanse gitaarband The Dream Syndicate dat met een mengeling van roots, gitaarrock en psychedelica aan de wieg stond van de alternatieve rock.
When you smile is een unieke joint venture tussen rock en comedy, een verrassende theatercocktail waarin de songs van Steve Wynn in een intieme setting vloeiend aan elkaar geregen worden met de maffe en ontwapenende comedy van Piv Huvluv.
PIV HUVLUV is één van de meest authentieke comedians en één van de pioniers die het genre stand-up lanceerde en tot een begrip maakte in Vlaanderen.

Piv houdt van Deinze(Lacht) en Deinze houdt van Piv!
STEVE WYNN heeft nog niks ingeboet van zijn gretigheid. Met zijn energieke rocksound houdt hij ervan zichzelf als artiest te blijven verrassen met originele zijsprongen in zowel nevenprojecten (vorig seizoen met Chris Cavacas van Green on Red of deze zomer nog met Peter Buck van REM) als solowerk. Een grote meneer! That’s for sure!

Zondag 2 december 2012 – 18 uur – deuren open om 17 uur
Buurtcentrum De Rekkelinge, D. Delcroixlaan 1a, 9800 Deinze
Toegangskaarten – 15 euro in VVK – 20 euro ADD
Voorverkoop in Jetaircenter Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 386 65 00.[mapsmarker marker=”10″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...