Wie wordt dit jaar winnaar van de Natuur kwis?

Wie kent de kruising tussen de witte abeel en de ratelpopulier? En kent de som van de poten van de krekel en de mier? Maar ook wat je allemaal brouwen kunt met de bessen van de vlier?

Eén ding is zeker: De ploeg van Rik, Jan, Koen en Koen worden zeker geen winnaar, want zij torsen de moeilijke rol van jury dit jaar.
Misschien wordt u het wel! Tenminste als je je op 15 december kunt vrijmaken, en aan een ploegje van vier man kunt raken.

Info : Koen Houthoofd, tel. 09/328.11.08, Samenkomst om 20u in de kelder van de bibliotheek in Deinze (markt). Een gezellige en luchtige natuurquiz voor iedereen met interesse voor het leven in onze streek. Mooie prijzen te winnen dank zij sponsoring van o.a. Ixina, KBC en De Dierenvriend . Groepjes van 4 personen kunnen zich inschrijven via [email protected] voor 1 december.
Inschrijving 3 euro per persoon, ten voordele van de natuurgebieden in ons werkingsgebied (Vallei van de Zeverenbeek, Leiemeersen van Astene en Bachte, Bisdonk). Einde omstreeks 22u30.[mapsmarker marker=”31″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...