Clubdag Sportac Deinze op 18 november 2012 in Brielpoort

Sportac Deinze bruist van het leven! Dit is duidelijk merkbaar aan het grote aantal leden zowel in Deinze, als in de nevenafdelingen. De turnclub heeft net dat extraatje meer dankzij het grote samenhorigheidsgevoel tussen gymnasten, trainers, sponsors en sympathisanten doorheen de verschillende disciplines. Op zondag 18 november gaat hun jaarlijkse clubdag door in de Brielpoort van Deinze. Een gezellig samenzijn voor jong en oud: aperitiefconcert, samen tafelen en doorlopend kinderanimatie!

Aperitiefconcert + Eetfestijn. Om 12u start de clubdag met een aperitiefconcert. Nadien kan iedereen aanschuiven voor Ardeens + kalkoengebraad, fruit en kroketten. Kinderen en kleuters kunnen ook kiezen voor balletjes in tomatensaus.
Kinderanimatie voor kinderen tot 12 jaar is er doorlopend een spring- en klauterparcours!
Hoe reserveren? Inschrijven kan via www.sportac86.be
Alle kaarten zullen klaarliggen aan de ingang van de Brielpoort op 18 november. Hou dus uw bestelnummer bij.
Hou rekening met de uiterste datum van inschrijving: 11 november!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...