Dropkick Murphys op 30 januari 2013 in de Brielpoort

In januari komen de Dropkick Murphys naar de Brielpoort in Deinze. Met zeven albums op hun palmares en meer dan 3 miljoen platen die over de toonbank gingen, mag toch wel gezegd worden dat Dropkick Murphys een echt muzikaal fenomeen zijn. Ze brengen een briljante mengeling van folk en soul met de nodige energie en geestdrift van de punk scene. Een kruising van Ierse folk en AC/DC.

Live staan Dropkick Murphys garant voor geweldige concerten. Tijdens Rock Werchter en Pukkelpop zijn ze meermaals verantwoordelijk voor memorabele openluchtfeesten bij daglicht. In zaal nog intenser getuige hun uitverkochte doortochten in de AB tussen 2004 en 2008 en in de Lotto Arena in 2010.

Nu komt het licht ontvlambaar punkgezelschap op 30 januari naar Deinze om De Brielpoort in vuur en vlam te zetten.

Ticket info hier.

[mapsmarker marker=”2″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...