Okay Trend Store te Deinze

Deinze is een nieuwe meubelzaak rijker. Op zaterdag 24 november gaan de deuren open van een nieuwe OKAY Trend Store in de Emiel Clauslaan in Astene.

Hierdoor beschikt OKAY nu over 7 woonwinkels in België. Vier ruime OKAY Mega Stores zoals we die kennen te Deerlijk, Zoersel, Moeskroen en Sint-Gillis-Waas. En drie  OKAY Trend Stores te Temse, Riemst en nu ook te Deinze.

Tijdens zijn toespraak voor de genodigden op de opening, verwees concept manager Dominique Derycke naar het voorstel van Johan Verbeke. De samenwerking met Dhr. Verbeke, bekend van de tuinmeubelen te Drongen, kwam er nadat deze liet weten een open en luchtig pand te willen optrekken.

Deze samenwerking resulteerde in een winkel met 3.500m2 indoor en outdoorcollecties, over 3 verdiepingen verspreid.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...