PC-cursus voor senioren in Deinze voorjaar 2013

In de maanden februari en maart 2013 organiseert de stad Deinze i.s.m. de seniorenadviesraad voor de derde keer een pc-cursus voor senioren. Deze cursus richt zich uitsluitend tot 55-plussers uit Deinze die nog geen of zeer weinig kennis hebben van pc-gebruik.

De cursus bestaat uit 7 lessen van 3 uur en wordt door een senior gegeven. De lessen gaan door in het lokaal dienstencentrum Elfdorpen. De kostprijs van deze cursus bedraagt 35 euro, syllabus inbegrepen. De plaatsen zijn beperkt. Snel inschrijven is de boodschap

Meer info: Dienst sociale zaken, tel.: 09 381 95 04, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...