Windsurfing Deinze gaat vreemd komende zaterdag in de Manedans!

Surfers gaan en staan waar ze willen, achtervolgen de wind en zijn vrij als een vogel”: het cliché van de stereotype surfer. Maar zo vrij en dartel loopt het tegenwoordig niet met de Deinzenaren die wel eens een plank onder de arm nemen. Strikte regels en de scheiding der seksen zijn de nieuwe regel. Vrouwen keuvelen gezellig op vrouwenavonden en de mannen vluchten in vrijwillige afzondering op een hengstenbal. Dat is modern en hip tegenwoordig bij surfers!

Jongens en meisjes: vreemdgaan is de enige redding! Op wandelafstand van het arendsnest van Windsurfing Deinze gooien we de knuppel in het hoederhok voor rockers en levensgenieters, officieel genaamd: De Manedans. Verwacht een hersenspoeling van liters schuimend streekvocht en een infuus van vreemde nieuwe muziek voor oude zakken, en vreemde oude klassiekers voor de groen oorige. Een flinke rukwind van rondvliegende benen en armen!
Verder vreemdgaan dan toegelaten door meneer pastoor is op eigen risico. Mocht je toch vreemder gaan dan huiselijk toegelaten, geen paniek, op de katerdag is het wapenstilstand.

Uw kat sturen is geen optie, want er valt een hele generatie surfers te redden! Zaterdagavond 10 november vanaf 21u in de Manedans Kruishoutem: koude pintjes drinken en dansen dansen dansen! Meer info hier – https://www.facebook.com/events/292339447537392/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...