Bistro Marron in deinze krijgt vermelding in nieuwe “Bib Gourmand” van Michelin.

Bistro Marron gelegen aan de Palaestra in Petegem aan de Leie is vermeld in nieuwe gids “Bib Gourmand” van Michelin. Ons land telt nu 138 restaurants in deze lijst. Een restaurant in de Bib Gourmand serveert een menu voor maximaal 36 euro, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Op deze manier vormt deze gids een leuk en goedkoop alternatief voor de Michelin gids.

Bistro Marron is trendy en stijlvol ingericht, je kan er terecht voor een snelle lunch of een uitgebreid diner, dit met klassieke als moderne gerechten.

Chef Sven Goeman deed zijn ervaring op in tal van gerenommeerde zaken zoals Bar et boeuf (Monaco), Bernadin (Antwerpen), Flamant Dining (Antwerpen). Zijn rijke kennis gebruikt hij nu om creatieve gerechten te creëren, rekening houdende met het beste dat elk seizoen brengt.

Gastvrouw Stephanie deed haar ervaring op tijdens stages in onder andere Royal Rivièra (Côte d’Azur), Hotel des bains (Robertville) en werkte samen met Sven in Flamant Dining.

http://www.bistromarron.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...