Wijnproefavond in De Sterrebloem op 9 en 10 november

Bent u ook iemand die wel graag een glaasje goede wijn lust maar in de verste verte niet weet wat een goed glaasje wijn tot een goed glaasje wijn maakt? Als het een troost mag zijn: we zijn met velen. Gelukkig zijn er mensen die wijn door en door kennen en daar met graagte over vertellen. Mensen als Stijn Van Der Beken, ooit door mensen die het kunnen weten tot beste sommelier van België verkozen. En dus jarenlang dat mooie ambacht uitoefende in Het Hof Van Cleve.

Hij stelt op vrijdag 9 en zaterdag 10 november 14 biologische en bio-dynamische wijnen voor (de lijst staat op www.desterrebloem.be). Eén slok zegt echter meer dan duizend woorden, dus u kan ze allemaal proeven. Op school. De degustatie kost €10 per persoon en u kan reserveren op [email protected]. Zo zijn ze zeker dat er genoeg is…

[mapsmarker marker=”27″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...