12.12.12 Dag van de Onafhankelijke Boekhandel

Peter Terrin, winnaar van de AKO-literatuurprijs, wordt voor één dag boekhandelaar. Bij Letters & Co op de Markt in Deinze komt hij de rol van ‘onafhankelijke boekhandelaar’ op zich nemen.

12/12/12 is een dag om in de vitrine te leggen, om te ontdekken hoe ruim en gevarieerd het aanbod in de onafhankelijke boekhandel is. Een dag om deze bijzondere plekken, deze culturele ontmoetingsplaatsen, deze pakhuizen van kennis te koesteren. ‘Confituur’ heeft die dag uitgeroepen tot ‘Dag van de Onafhankelijke Boekhandel’. Op die bijzondere dag verschijnt ook de eerste uitgave van ‘Confituur, het allereerste boekhandelsgeschenk’: ‘Wie slim is vist hier’, van filmmaker en columnist Marc Didden.

Info en video: Martin De Baerdemaeker – https://vimeo.com/channels/pmdtv

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...