“Delhaize deluxe” viert comeback in stijl

Olympische allures
Het is exact vier jaar geleden dat Deinze voor het laatst de overgang van oud naar nieuw ondergronds vierde. Maar eindelijk is het weer zover. Delhaize deluxe is terug van nooit weggeweest. En dat het een comeback in stijl wordt, staat buiten kijf. “De Olympische spelen worden ook maar om de vier jaar gehouden. Maar iedereen herinnert zich het spektakel in London. Wij zijn klaar voor een Olympische party.”, klinkt het bij de organisatie.

Parking wordt ‘led –paleis’
Op 31 december zal Cultuurschok vzw de ondergrondse parking van de grootste Belgische Delhaize – winkel in minder dan vijf uur tijd ombouwen tot de meest catchy party – locatie tussen Gent en Kortrijk. Er worden massaal veel led – walls aangerukt; een unieke champagne – bar zorgt voor een cosy ‘lounge – hoek’ binnen het stomend party-gebeuren. Omdat de parking relatief lage plafonds heeft, wordt de lichtshow deze keer doorgetrokken naar het horizontale gedeelte van de zaal. Zo wordt de betonnen dansvloer één oceaan van golvende lichtvlakken.

Samenwerking met Delhaize
De fuif wordt dus meer dan ooit een eerbetoon aan het handelsmerk van AD Delhaize Deinze: de winkelkwaliteit waaraan Geert Dewitte en Nadia Debonné een nieuwe dimensie hebben gegeven. ‘Voor de fuifkwaliteit op oudejaar willen we de lat even hoog leggen’.
Voor wie honger heeft, is er in de vroege uurtjes zelfs een gratis ontbijtbuffet inbegrepen.

Vele muziekjes
Maar de feestelijke overgang van oud naar nieuw wordt toch vooral een kleurrijk dansfeest met een grote diversiteit aan muziekgenres, “”een eclectische lawine van partyhits zonder te verzeilen in platte ambiance”. Cultuurschok strikte daarvoor weer enkele jonge toptalenten. George C is winnaar van de DJ – contest Brieljant 2012 en draaide ondermeer op Trancefusion. Dj Sodium brengt een rijk palet aan techno, house en drum ‘n’ bass in de beste Netsky – traditie. In dezelfde stijl, maar aangevuld met ambiance en commercieel, draait ook DJ Zork- E (Aspirinefuif, Paasfuif, Bananaparty, ..). Op de openingsavond van Efemeer (openluchtfuif Sint – Poppoplein) was het tenslotte toch vooral DJ Enko die de Leie in brand stak met opzwepende party – classics. Hij maakt het feestje compleet tijdens Delhaize deluxe.
Kaartjes kosten 16 euro in voorverkoop, en 19 euro aan de kassa. Esso De Witte en AD Delhaize zijn de verkooppunten. Doors: 23u.

Stevig gebaar naar jeugdverenigingen
Zoals steeds geeft Cultuurschok ook tijdens deze editie korting aan jeugdverenigingen. Bij groepsbestellingen vanaf 10 personen betalen leden van jeugdverenigingen de speciale prijs van 14.5 euro in plaats van 16 euro per persoon. Exclusief voor jeugdverenigingen, 15 euro korting per 10 kaarten!

Meer info? www.cultuurschok.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...