Vegetarisch koken in Machelen

Op zondagvoormiddag 16 december 2012 organiseert VELT-Leieland een vegetarische kookles door een chef-kok van vegetarisch restaurant “De Groene waaier”.Iedereen kan voor dit (h)eerlijk eten inschrijven tot en met 9 december 2012. Vegetarisch koken met chef De Groene Waaier

In deze kookles wordt een volwaardige maaltijd met seizoensgroenten klaargemaakt. Er wordt een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht aangeboden. Er wordt samen gekookt en gegeten en er wordt samen opgeruimd. U krijgt ondertussen deskundige uitleg en begeleiding van de chef van restaurant de Groene Waaier uit Gent zelf: Karin Heirbaut.

Wanneer en Inschrijven? Zondag 16 december van 9u tot 12u30.
Inschrijven bij [email protected] of 09/ 380 48 10 tot zondag 9 december. Max.12 deelnemers. Prijs: 20 euro, te storten op rekeningnr van VELT-leieland: 469-4159941-44
Plaats? Bio-dynamische boerderij: De Zonnekouter, Vossenholstraat 9, 9870 Machelen-Zulte.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...