met vtbKultuur Deinze naar Cirque du Soleil – kooza in Knokke

Eindejaarscadeau tip!

Op donderdag 8 augustus 2013 legt vtbKultuur Deinze een theaterbus in naar een voorstelling van KOOZA, de laatste nieuwe creatie van Cirque du Soleil, in Knokke-Heist.

KOOZA ging in 2007 in Montréal in première en toerde tot nu toe in Canada, Noord-Amerika en Japan. Het is de eerste keer dat deze show naar Europa komt!
KOOZA vertelt het verhaal van de Onschuldige, een eenzame, droevige man die op zoek is naar zijn plek in de wereld.
Met KOOZA keert Cirque du Soleil terug naar zijn roots: in de show spelen twee soorten traditionele circusartiesten de hoofdrol – acrobaten en clowns. De show legt de nadruk op fysieke inspanningen van menselijke prestaties in al hun pracht en breekbaarheid. Deze worden gepresenteerd in een kleurrijk geheel met de nadruk op onvervalste slapstickhumor.
Tijdens zijn reis ontmoet de Onschuldige een reeks komische personages, zoals de Koning, de Bedrieger, de Zakkenroller en de Vervelende Toerist met zijn Valse Hond.

In KOOZA worden kracht en kwetsbaarheid, lol en glimlachen, beroering en harmonie gebruikt om de thema’s van angst, identiteit, erkenning en macht te verkennen. De voorstelling vindt plaats in een spannende en exotische wereld vol verrassingen, opwinding, ontspanning, dapperheid en totale verwarring.

Deelnameprijs: 70 euro; leden van vtbKultuur en VAB betalen 65 euro. Kinderen van 2 tot 12 jaar, studenten en senioren (65+) betalen 65 euro; leden van vtbKultuur en VAB betalen 60 euro. Inbegrepen in de deelnameprijs: gereserveerde mooie plaatsen Categorie 1, reservatie- en verwerkingskosten, autocarvervoer, fooi voor de chauffeur, reisleiding.

Ter vergelijking: de gewone ticketprijs Categorie 1 (zonder autocarvervoer) is 80 euro. Deze deelnameprijs is geldig tot uitputting van de plaatsen en tot ten laatste vrijdag 15 februari 2013.Reserveren en betalen kan enkel en alleen in het Jetaircenter Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 386 65 00.

Bent u geen lid van vtbKultuur of VAB, dan raden wij u aan om een vtbKultuur-pas aan te kopen; u bent dan lid voor 10 euro per jaar, met de ganse familie.
Neem hiervoor contact op met Peter Lafosse, 0496 80 87 47, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...