Opendeurdagen Tafeltennisclub Palaestra Deinze.

Vrijdag 28/12 vanaf 20u. Tijdelijke locatie zaal “De Pulle” – Stationstraat 4 – Deinze.

Op zoek naar een leuk spelletje om te bewegen? Bewegen is (be)leven! TTC Palaestra is een club met omvangrijke mogelijkheden voor jong en oud. Tafeltennis een sport voor alle leeftijden. Getuige onze leden tussen 7 en 70.

TTC Palaestra Deinze met een nieuw gemotiveerd bestuur, aangepaste visie, doelstellingen en strategie. Jeugd en recreanten als basis voor een leuke club! Competitief actief zijn kan er evengoed en in Deinze de enige club met een jeugdploeg waarin de jongsten tot 15 jaar hun ervaring kunnen opdoen.

Voor de jeugd staat een gediplomeerde initiator ter beschikking. Recreatieve volwassenen krijgen eveneens initiatie in de basisslagen. Onder de regelmatige “Special Nights” vallen ludieke ping-pong activiteiten welke het lidmaatschap bij Palaestra nog aanlokkelijker maken. TTC Palaestra Deinze maakt tafeltennis aantrekkelijk door afwisseling te creëren. De ingeslagen weg leidde reeds tot een verviervoudiging van het ledenaantal. Een evolutie die het bestuur zal voortstuwen om verder creatief te vernieuwen.

TTC Palaestra speelt vanaf 31/3/13 opnieuw in “Sportcomplex Palaestra”. De stad stelt dan een volledig vernieuwde en grotere multifunctionele zaal ter beschikking. Een betere accommodatie kan een club zich niet wensen! Voorlopig nog tijdelijk in “De Pulle”, op woensdag- en/of vrijdagavond. Voor de jeugd zijn extra uren in gebruik op zaterdagvoormiddag in basisschool Mozaiek-Astene.

Deelname aan de eerste activiteiten zijn sowieso gratis en ter kennismaking. Lid worden kan ter dezer gelegenheid aan 30€ verzekering incluis. Op andere data bent U ook welkom! Voor onze kalender en meer clubinfo verwijzen we U naar onze gloednieuwe website. Je kan er tevens een berichtje nalaten in ons gastenboek. http://ttcpalaestradeinze.eventpages.org/

Stuur dit bericht door aan mensen waarvan U denkt dat dit iets voor hen is. Dank vanwege het bestuur! [email protected] ook op Facebook.

Alvast welkom en tot straks. Batjes ter beschikking!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...