Amber verleyen uit Deinze brengt haar eerste single uit

Amber koos als debuut voor een origineel nummer van Serge Feys (bekend van Arno en TC-matic) “Come to me Baby”. Met deze debuut single CD bewijst Amber ook als zangeres talentvol te zijn. Deze song, een mooi Belgisch -Vlaams product, is voor haar de aanzet om als zangeres ook met zang optredens aan te vangen en publiek te entertainen.

Amber_ComeToMeBaby

De CD is vanaf begin februari te verkrijgen in de reguliere platenhandel en via i-tunes.

Van jongs af was Amber geboeid door de showbizz. Op zich niet zo’n groot nieuws, daar iedere jongere daardoor wel gefascineerd is. Zonder twijfel werd van kleins af haar ambitie aangewakkerd daar ze als nichtje van Nonkel Kris, rock-organisator Live Nation in de Brielpoort, bevoorrecht was en in contact kwam met de grootsten der Aarde. De microbe werd professioneel verder gevoed in de bekende Kunsthumaniora, Ottogracht-Gent. Na haar 1ste jaar in UGent, Criminologie, werd haar goesting zo hevig dat ze toegaf aan die onweerstaanbare drang, besloot een sabbatjaar in te luidden en zich te smijten.
Als jongvolwassene, spraakwaterval (nooit verlegen om haar -soms aparte mening- te ventileren) met een wat opstandige karakter en anarchistische trekjes besloot ze aan zowat alle soort audities mee te doen en van de brede wereld showbizz te proeven. Amber staat voor alles open, voor zover zij het kan kaderen als artistiek engagement en entertainment.
Zo was er in vorige maand mei een Auditie voor de Internationale verkiezing “Miss Transylvania” en mocht zij als winnares in november laatstleden in Sighisoara, Roemenië, meedoen als de Benelux kandidate.
Ook daar viel de bevallige talentvolle Amber op en wist zij met haar présence in de klassieke missverkiezing onderdelen en persoonlijke act (zij bracht live het Hooverphonic nummer “Anger Never Dies”) de jury te bekoren en werd zij als winnares opgenomen in het eeuwenoude notoire Dracula genootschap. Zo mag zij, levenslang, de titel Countess Dracula dragen. In de Roemeense cultuur is dit voor Amber aldaar een vrijgeleide met groot aanzien.
Verder won ze de Avon prijs en kreeg ze een rechtstreekse selectie voor Miss 2013 te Boekarest.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...