Nieuwjaarsreceptie Groen Rood in Zeveren

groenrood_logo
Op 13 januari stelt Groen Rood hun nieuwe bestuursploeg voor op hun nieuwjaarsreceptie in Zaal Te Lande in Zeveren.
Vanaf 10u30 is iedereen welkom om het glas te heffen op het nieuwe jaar. De leden van GroenRood hebben een paar weken terug een voorzitter, secretaris, ondervoorzitter en penningmeester verkozen die samen met de mandatarissen de dagelijkse werking van GroenRood vorm zullen geven.
Groen rood neemt die dag ook afscheid van Tony De Kimpe als ‘actief politicus’. Tony zal zelf terugblikken en vooruitkijken op zijn persoonlijke carrière en op GroenRood.
Deze nieuwjaarsreceptie gaat door in Te Lande in Zeveren, waarmee we meteen één van de deelgemeenten in de kijker willen zetten.  Alle inwoners van Zeveren zijn van harte welkom om kennis te maken met GroenRood. De receptie wordt verzorgd door de plaatselijke traiteur ‘t Olijfje uit de Leeuwstraat.
Omdat iedereen culinair verwend wordt, wordt gevraagd om je deelname te bevestigen. Dit kan via email [email protected] of [email protected] of telefoon 09/3804810

Dit vind je misschien ook leuk...