Project burgerparticipatie in Deinze

MarktDeinze_001

Het project rond burgerparticipatie schoot reeds uit de startblokken. De vragenlijsten over Deinze werden naar 4937 burgers verstuurd en voor een deelname aan groepsgesprekken kwam er al heel wat reactie. Wie nog niet reageerde, heeft nog wat tijd.

Begin december kregen 4937 Deinzenaars in het kader van het project rond burgerparticipatie een vragenlijst in de bus. Deze selectie gebeurde willekeurig en als u geen vragenlijst kreeg, is dit louter door toeval bepaald. Ook als uw gezin zelfs twee (of wie weet nog meer) vragenlijsten kreeg, is dit weerom het toeval dat speelt.
Hebt u deze vragenlijst reeds ingevuld en ingediend, dan danken Stad Deinze en OCMW Deinze u alvast van harte voor uw medewerking. Hebt u dit nog niet gedaan? Dan hebt u nog tijd tot en met 8 januari om dit in orde te brengen en zo uw mening over verschillende beleidspunten in Deinze kenbaar te maken.

Hebt u geen vragenlijst gekregen? Geen nood. U kan zich nog altijd inschrijven voor een groepsgesprek over een diversiteit aan thema’s. Wij nemen dan wel met u contact op voor verdere afspraken hieromtrent. Ook zij die wel een vragenlijst in de bus kregen, kunnen hieraan deelnemen. In deze groepsgesprekken zullen relevante resultaten van de vragenlijst grondiger besproken worden en verzamelen we op een creatieve manier tal van ideeën hierover.

Kortom, hebt u uw vragenlijst nog niet ingediend, dan hebt u hiervoor tijd tot en met 8 januari. Hebt u zich nog niet ingeschreven voor een groepsgesprek, dan kan u dit nog doen via www.deinze.be/alsjetmijvraagt. Op de komende nieuwjaarsreceptie van Deinze op 6 januari 2013 zullen ook wij met een kraampje over dit project aanwezig zijn. En met een ludieke actie zal u bij ons diep in het stro mogen tasten. Bent u nu niet nieuwsgierig naar meer?

Meer info: Laurence Hauttekeete, 09 381 95 11, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...