Nieuwjaarsontbijt en -receptie sp.a Deinze

Freija-Dhondt-03-2012Traditioneel toast sp.a Deinze op het nieuwe jaar met een nieuwjaarsontbijt en -receptie op de laatste zondag van de maand. Dit jaar gaat dit dus door op zondag 27 januari in zaal Voor Ons Recht Stationsstraat 4, Deinze. Iedereen is welkom voor het ontbijt vanaf 9u tot 10u30. Het ontbijt is gratis voor leden en kost slechts 5 euro voor niet-leden.

Rond 11u start de nieuwjaarsreceptie, die voor al onze sympathisanten uiteraard gratis is, met een verwelkoming en voorwoord door Freija Dhondt (Voorzitter sp.a Deinze). Als gastspreker komt dit jaar Karin Temmerman langs, fractieleidster voor sp.a in de Kamer.

Inschrijven kan via [email protected], de rode telefoon 0496/17.83.58 of via Willy ([email protected] of 09/386.54.78), en dit uiterlijk op 23 januari.

[mapsmarker marker=”12″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...