StapAf van toerisme Oost-Vlaanderen bezoekt onze regio

In het gratis magazine StapAf van toerisme Oost Vlaanderen van dit voorjaar is een prachtige reportage verschenen van onze regio. Het gratis fiets- en wandelmagazine van Toerisme Oost-Vlaanderen. In deze voorjaarseditie draait alles rond verwennerijen in de Leiestreek en andere plekjes in de provincie.

In deze reportage van deze eerste StapAf van 2013 trakteren twee tweelingszussen zichzelf op een deugddoende tweedaagse in de Leiestreek. Daar gaan ze zowel de actieve, de wellness als de culturele toer op, met onder meer een wandeling langs de Afsnee-Keuze route, een proeverij bij graanstokerij Filliers en een bezoek aan het Museum van Deinze en de Leiestreek.
In een 6-tal pagina’s tellend artikel gaan 2 zussen op stap in onze regio.

TOV_Stapaf_IMG_20130108_184913

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...