4 medailles voor Sportac op Oost-Vlaamse kampioenschappen Tumbling

Afgelopen weekend kon je terecht in Eeklo voor de Oost-Vlaamse kampioenschappen Tumbling. De Sportac gymnasten behaalden 4 medailles, waarvan 1 gouden en 3 zilveren medailles.

B niveau
Aurélie Peirs kon tevreden terugblikken op een 5e plaats bij miniemen meisjes. In de categorie beloften meisjes kwamen 3 Sportac gymnasten aan bod. Megane Verdonckt werd knap 2e. De punten van 2, 3 en 4e plaats lagen heel dicht bijeen. Laura Vandaele greep net naast een podiumplaats. Rani Bruynooghe werd 9e. Bij de junioren en senioren was er een groot deelnemersveld. Laura Vandevoorde kon zich knap weren en werd 6e in de categorie junioren meisjes. Bij de senioren meisjes zette Daisy Zwanckaert een knappe prestatie neer en kon de zilveren medaille ontvangen.

A niveau
Zara Lucas kan zich Oost-Vlaams kampioen noemen bij de junioren meisjes. Phebe Gussé die dit jaar een comeback maakt, kan al goed meedraaien in het competitiecircuit. Zij behaalde zilver bij de senioren meisjes.