Aperitiefconcerten Borrel-Nootjes vieren 10e verjaardag met een extra concert voor trouwe bezoekers

Feest 10 jaar! Met de Borrel-Nootjes op stap naar een concert op geheime locatie. Net als bij het vijfjarig bestaan worden de trouwe bezoekers van de Borrel-Nootjes opnieuw getrakteerd. Wie tijdens de eerste drie concerten twee stempels verzamelde op zijn spaarkaart, wordt uitgenodigd voor een extra concert op een geheime locatie buiten Deinze.

Wie een spaarkaart indiende met voldoende stempels, heeft op dit moment per post zijn uitnodiging gekregen voor het extra Borrel-Nootjesconcert. De uitnodigingen voor het extra concert zijn momenteel verstuurd naar de trouwe bezoekers uit Deinze en de regio! Bijna 150 gelukkige muziekliefhebbers stappen op 22 februari om 19 u. op de bus naar een onbekende bestemming voor een uniek concert…

Vrijdag 22 februari 2013 – 19 tot 23.30 u.
Geheime locatie!! Vertrek met de bus aan parking Brielstraat
Met de Borrel-Nootjes op stap! Verrassingsconcert voor trouwe bezoekers n.a.v. 10- jarig bestaan

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...