Jaaroverzicht opgevangen katten Dier Onder Dak Deinze

Via Dier Onder dak vernamen we dat er dit jaar niet minder dan 491 katten opgevangen werden in de verschillende opvanggezinnen van Dier onder Dak. Zeker 2/3 van dit aantal waren kittens die na de nodige behandelingen zoals ontvlooien, ontwormen , inenten en chippen al snel een nieuwe thuis vonden. Het resterende aantal waren jong volwassen en oudere katten die soms niet zo fortuinlijk waren als hun zeer jonge soortgenootjes en soms weken, maanden in het asiel verbleven vooraleer er voor hen een nieuw baasje kwam opdagen.

De meehelpende opvang van Dier onder Dak ’t Poezenhof heeft in 2012 welgeteld 70 katten over de vloer gekregen wat meer dan het dubbele van het jaar voordien was en wat ook een fulltime bezetting betekende van de 3 rennen. Op een paar uitzonderingen na hebben al deze opgevangen dieren toch een goeie thuis gevonden.

Floetie DSC_9999

Wil je meer info over Dier Onder Dak en welke inspanningen ze doen in onze regio bezoek zeker hun website. http://www.dieronderdak.be/

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...