Liberalen brengen hulde aan Lynda Minnens

Linda_Minnens

Liberalen brengen hulde aan Lynda MinnensDe besturen en fracties van Open VLD Deinze organiseren op zondagmiddag 3 maart 2013 (12u) een bedankingslunch voor ere – schepen Lynda Minnens. Met een gezellig en informeel diner in restaurant D’ Hulhaege (Kasteel Ten Bosse) willen de huidige schepenen Norbert De Mey en Bruno Dhaenens, de voorzitters van provincie – en gemeenteraad Marc De Buck en Annie Mervillie, en voorzitters Open VLD – en Jong VLD – bestuur Steven Van de Putte en Bart Vandekerkchove hulde brengen aan een politica met uitzonderlijke verdiensten voor de stad. Lynda Minnens, die alom geprezen wordt voor haar beleid, zetelde van 1989 tot en met 2012 onafgebroken in de gemeenteraad. Bovendien was zij (van 1.1.1995 tot en met 2/1/2013) achttien jaar lang schepen van financiën, lokale economie, feestelijkheden, gemeenschapszalen archief en gelijke kansen beleid. Zij is ook meer dan twintig jaar voorzitster van de Liberale Vrouwenbond en nam ook meermaals deel aan de parlementsverkiezingen. Ook nu nog is zij zeer actief in het bestuur van Open VLD en tal van werkgroepen en verenigingen. Voor dit jarenlange, trouwe engagement zetten de liberalen haar nu in de bloemetjes tijdens een gemoedelijk diner in het stemmige D’ Hulhaege. Op het menu staan een aperitief met Cava en luxe – hapjes, traag gegaard kalfszadel met ragout van kalfstong, jus van Cajun kruiden & seizoensgarnituur, dôme van chocolade met mango & sorbet van exotisch fruit, koffie of thee met versnaperingen. Aangepaste wijnen & waters inbegrepen. Geert Versnick, gedeputeerde provincie Oost-Vlaanderen en Mathias De Clercq, volksvertegenwoordiger en schepen stad Gent, houden een gasttoespraak. Iedereen is welkom.

Deelnemen kan door overschrijving van 50 euro op het Open VLD – rekeningnummer Belfius: 068 – 2229334 –10 met vermelding van naam en aantal personen.
Meer info: www.openvlddeinze.be

Contact:
Steven Van de Putte – Email: [email protected]
Luc Moerman – Email: [email protected]
Annie Mervillie – Email : [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...