Unizo Deinze lanceert, in samenwerking met de Provincie Oost-Vlaanderen en de Stad Deinze, zijn lang verwachte unieke kwartet/kaartspel “DEINZE TROEF!”

DeinzeTroef2

Het spel omvat 52 kaarten met 13 kwartetten én 1 Joker. 13 thema’s die aan de hand van kleurenfoto’s, korte tekst en QR-code – met een link naar de webpagina waar ieder thema verder uit de doeken wordt gedaan – Deinze in “kaart” moeten brengen bij het grote publiek. De spelers ontdekken Deinze op een amusante wijze.
Met dit spel willen UnizoDeinze, de Stad Deinze en de Provincie Oost-Vlaanderen: Deinze cultureel, toeristisch, historisch maar ook economisch promoten. Elke kaart bevat onderaan het logo van een onderneming uit Deinze die – door zijn sponsoring – mee het spel kan bepalen. Voor Unizo Deinze was het vooral de bedoeling om de Deinse ondernemer/handelaar op een ludieke en voor iedereen toegankelijke manier in de kijker te plaatsen binnen en buiten Deinze.
Als Deinzenaar – particulier, handelaar of ondernemer – heb je meteen een relatiegeschenk ter beschikking waarmee je – als fiere inwoner van je stad – kan uitpakken.

In de harde box worden 2 spelregels haarfijn uitgelegd: een voor het jonge publiek en een voor gevorderden, zo kan het spel zowel door jong als oud gespeeld worden. De prijs is 8,00 Euro per kwartet. Het kwartetspel wordt verspreid als promotieartikel voor Deinze en kan besteld worden via [email protected] of aan Lieven De Clercq (tel.09/386.22.73).

Meer info kan u terugvinden op www.unizodeinze.be. Voor grotere oplagen kan het spel ook gepersonaliseerd worden.

Het spel werd voorlopig gelimiteerd op 1000 exemplaren en is nu al een collectors-item.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...