Nieuwe Carrefour Express geopend in Astene

Aan de Dorpsstraat 23 in 9800 Astene heeft een nieuwe Carrefour Express zijn deuren geopend. Deze buurtwinkel heeft verschillende missies. Zo biedt hij snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag aan, maar ook heel wat andere producten voor alledag. Een ruime keuze aan bereide gerechten of broodjes voor de lunch, of verse producten zoals groenten en fruit, vlees of vis voor een verse maaltijd ’s avonds, …: Carrefour Express biedt een ruim assortiment voeding, evenals een brede waaier aan andere basisproducten. En dit zowel van producten van het merk Carrefour als van nationale merken.

Een ander groot voordeel van Carrefour Express is zijn beschikbaarheid: het gaat om een echte buurtwinkel met zeer ruime openingsuren. Zo kan de klant ook op zon- en feestdagen in zijn Carrefour Express terecht voor geschenkjes of voor andere producten die hij vergeten aan te kopen is.


De naam van de buurtwinkels van Carrefour zegt het al: in een Carrefour Express ligt de aandacht in de eerste plaats op snel en efficiënt winkelen in een aangename omgeving. Het assortiment van producten dat in een Carrefour Express beschikbaar is, is dubbel.

Enerzijds is het gamma gericht op het bieden van snelle maaltijdoplossingen, ongeacht de wens van de klant. Zowel wie op zoek is naar een broodje en een vers fruitsapje voor zijn lunch, als wie ’s avond op de terugweg van kantoor een kant-en-klare maaltijd of verse ingrediënten wil om zelf te koken, is bij Carrefour Express aan het juiste adres.

Anderzijds vormt een Carrefour Express-buurtwinkel ook de winkel bij uitstek als je snel iets wil aankopen dat je vergeten bent of dat je onverwacht nodig hebt. Het zeer uitgebreide en doordachte assortiment omvat een compleet aanbod dat veel ruimer is dan verse voeding. Onverwacht een feestje en nog een leuk cadeautje nodig? Ook hiervoor heeft Carrefour Express een oplossing.

Aan de Dorpsstraat 23 in 9800 Astene heeft een nieuwe Carrefour Express zopas zijn deuren geopend. De winkel die wordt uitgebaat door Magda Laenen is 258 m² groot en stelt in totaal 4 mensen tewerk. De vlotte bereikbaarheid voor auto’s, fietsers en openbaar vervoer maken de winkel zeer goed bereikbaar voor inwoners en passanten.

Wat buiten het complete assortiment (voeding en niet-voeding, bloemen, …) in het oog springt, zijn de zeer ruime openingsuren:

  • Maandag tot vrijdag: van 7.30 tot 19.30 uur
  • Donderdag gesloten
  • Zaterdag: van 8.00 tot 19.00 uur
  • Zondag en feestdagen: van 8.00 tot 18.00 uur

Uitbating:
Magda Laenen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...