Zoekertjesland.be uit Deinze

U kent ongetwijfeld wel de verschillende zoekertjes websites in ons land. We hebben 2dehands, Kapaza, Marktplaza, Koopjeskrant en ga zo maar door. Deze fantastische initiatieven helpen de consument om hun oude spullen te koop aan te bieden. Binnen 10 minuten kan er een zoekertje geplaatst worden op één van de bovenstaande websites. Geweldig toch?

Zoekertjesland3

Er is echter ook een keerzijde aan de medaille. Een verkoper die een zoekertje plaatst op Kapaza bereikt enkel de bezoekers van deze website. Een koper aan de andere kant moet verschillende zoekertjes sites gaan afschuimen op zoek naar een aanbieding die voldoet aan zijn wensen.

Het probleem is eenvoudig: de consument heeft geen overzicht. De keuze tussen de verschillende zoekertjes sites is verwarrend. Dit is precies het probleem dat ik wil oplossen met Zoekertjesland!

Zoekertjesland stelt zijn bezoekers in staat om de grootste zoekertjes sites van België te doorzoeken met één enkele zoekopdracht. Gedaan dus met uw zoekopdracht te herhalen op alle grote websites en dan zelf de resultaten te gaan vergelijken.

Het project werd gestart door Xavier Decuyper op het einde van het schooljaar 2011-2012. Na maanden hard werken is de site eindelijk klaar.

Het resultaat mag er zijn! Vandaag heeft Zoekertjesland meer dan 3 miljoen zoekertjes (!) in zijn database. Deze enorme hoeveelheid zoekertjes wordt doorzocht en gecombineerd in een vierde van een seconde.

Bekijk hier het resultaat http://www.zoekertjesland.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...