Curieus-eetfestijn

Curieus Eetfestijn 2013 nieuwlogo 3 copy v2

Op zondag 24 maart 2013 organiseren curieus Deinze en Petegem hun jaarlijks curieus-eetfestijn. De culturele vereniging organiseert tal van culturele activiteiten. Denken we maar aan de traditionele tentoonstelling tijdens het weekend van Petegem-kermis en hun halfjaarlijkse stookolieactie.

Op het eetfestijn staat een traditionele maar lekkere beenhesp met frietjes en een heerlijk groentenbuffet op het menu. Als alternatief kan er ook gekozen worden voor een sappige kippenfilet.  Vanaf 11u kan je terecht voor een smakelijk aperitiefje en vanaf 12u kan je aan tafel genieten van de lekkere maaltijd. Daarna kan je nog genieten van een heerlijke kop koffie en een lekker stukje gebak! Onze medewerkers zoeken voor u alvast de allerbeste receptjes uit en zorgen voor overheerlijke home-made gebakjes! Het eetfestijn gaat voor de gelegenheid door in de refter van de campus Erasmus, Volhardingslaan 11 in Deinze!

Volwassenen betalen 15 euro en kinderen onder de 12 jaar betalen slechts 7,5 euro.
Inschrijven kan via [email protected], via de rode telefoon 0496/17.83.58 of door overschrijving op rekeningnummer BE82 9796 4002 2068
Iedereen van harte welkom!
Ook loopt de actie “Belbos” nog steeds. Uw oude GSM kan u die dag deponeren in onze Belbox. Per ingeleverde oude GSM plant curieus een boom. www.belbos.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...