Bezoek Oegandese Broederlijk Delen gast aan Oxfam Wereldwinkel Deinze

Patrick Ogwang Oxfamwereldwinkel Deinze

Op zaterdag 9 maart bezocht Patrick Ogwang Oxfamwereldwinkel Deinze. Patrick Ogwang woont in Oeganda en is één van de gasten van Broederlijk Delen. Deze gasten vertoeven enkele weken in België en getuigen hier over hun werk in het Zuiden. Hij werd in deinze met open armen ontvangen. Deze partnerbezoeken versterken de stevige band die Broederlijk Delen met het Zuiden heeft. Patrick is de leider van een landbouwcoöperatie en kent het fair trade verhaal van de Wereldwinkel dan ook heel goed. Het was dan ook voor beide partijen een boeiende ervaring.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...