Demi-Demi in actie op de markt

Iedere Deinzenaar kent Demi-Demi, dé kleurrijke figuur van Deinze. Iedere woensdag, klokslag 10h, gaat hij zijn kip halen op de Markt ven Deinze.. Met de nodige hilariteit, de fiets met aanhangsel, de kepie ‘die hij van de commissaris kreeg’… En wat hij bij zijn kip eet? “Sandwichen, en kitekat, en hondeneten, anders kan ik niet meer blaffen..” vertelt hij op het einde..
Na de opname van deze film, woensdag 6 maart 2013, meldde ik hem dat zijn vriend Rafke van de Leiedam overleden was… Toen zag ik de echte, emotionele Demi, eerst woordenloos, dan met de tranen in de ogen, “Rafke? Ochiere…Ie wildege nie naor ’t hospitaol. De sukkelaore….”

Bedankt Martin!

Info en video: Martin De Baerdemaeker – https://vimeo.com/channels/pmdtv

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...