Narafi filmschool maakt Deinze terug onveilig

Op maandag 25 en dinsdag 26 maart neemt Nafari filmschool in Deinze een kortfilm op. Steven Dhaeyere uit Deinze zal deze kortfilm regiseren, hij volgt Film, Video TV aan LUCA Pro (Campus Narafi) te Brussel. Het is voor het tweede jaar op rij dat er een kortfilm van Nafari in Deinze opgenomen worden, vorig jaar was een groep twee dagen aan het filmen in het zwembad van de Palaestra.

Het verhaal van de deze kortfilm gaat over twee mannen die meubels aan huis leveren. Ze hebben schulden en profiteren van de toegang tot de huizen van hun klanten om nu en dan waardevolle spullen te stelen. Tot het mis gaat…

We zijn benieuwd naar het resultaat.

Hieronder een andere realisatie van Steven Dhaeyere.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...