Politiezone Deinze Zulte op twitter @pzDeinzeZulte

Twitter_politieDeinzeZulte

Eindelijk kan je de politiezone Deinze Zulte terug vinden op twitter, belangrijke updates zullen te zien zijn op hun twitteraccount. Sociale media is onmisbaar om de bevolking te bereiken en de politiezone Deinze Zulte maakt daar vanaf vandaag ook gebruik van.

Via deze link kan je hun account volgen https://twitter.com/pzDeinzeZulte

Persbericht: “De politiezone Deinze-Zulte is vanaf nu actief op sociale media. Volg de politiezone via de accountnaam @pzDeinzeZulte op Twitter. De politiezone ontwierp ook een Facebookpagina die u kan terugvinden door te zoeken naar “Politiezone Deinze-Zulte”. De politiezone zal zijn inwoners via sociale media op de hoogte houden van verschillende fenomenen in de zone.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...