Warme actie ”Samen staan we sterk”

CurieusCurieus Deinze & Petegem organiseren opnieuw een gezamenlijke aankoop van stookolie. Op deze manier wil Curieus de Deinse bevolking de mogelijkheid bieden om te genieten van een mooie korting op de stookoliefactuur. U hoeft geen lid te zijn. Iedereen uit de omgeving van Deinze kan deelnemen.

De te betalen prijs is zeer interessant, daar Curieus voor ELKE LEVERING (minimum 500 liter) de basisprijs van 2000 liter bedingen, met daar bovenop een vaste korting. Iedereen geniet dus mee van de korting. Afhankelijk van de leverancier betaalt u contant of schrijft u over na ontvangst van uw factuur.

Heeft u interesse om mee te doen aan deze gezamenlijke aankoop? Laat dit weten via de rode telefoon 0496/17 83 58 of via [email protected]
Inschrijven kan tot en met 26 maart 2013. Levering vanaf 27 maart 2013. In het najaar organiseert Curieus terug een samenaankoop. Aarzel niet. Hoe meer mensen stookolie bestellen, hoe beter de prijs !

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...